Alles wat niet in een categorie past

10 jaar Meldersnet

Door Flard op donderdag 18 december 2008 10:03 - Reacties (22)
Categorie: Overige, Views: 5.948

Ik denk dat als ik zo'n twee jaar geleden de meeste tweakers nog nooit van Meldersnet zou hebben gehoord: hoogstens wat oude LAN-orgs die ook bezocht werden door Meldersnetters en mensen die op CampZone op het CampForce veld zaten.
Dit jaar waren we zelfs Field Admin's bij CampZone, en Meldersnetters verschijnen ook steeds vaker op andere LAN's zoals WallyLAN en zelfs T@CceLAN.

Wat veel mensen niet weten is dat er achter Meldersnet een echte vereniging bestaat met contributie-betalende leden en dat we niet alleen LAN's organiseren en bezoeken maar dat we nog veel meer doen. Ook bestaan we al heel wat langer dan twee jaar.

Lees verder »

Even voorstellen...

Door Flard op dinsdag 18 december 2007 22:51 - Reacties (2)
Categorie: Overige, Views: 1.847

Nou, zoals je ziet heb ik ook maar mijn weblog-feature aangezet, zodat ik mijn ervaringen in de software ontwikkelingshoek met jullie kan delen...

Kort samengevat woon ik Horst (Noord-Limburg) en ben ik in 2006 afgestuurd in de (Hogere) Informatica, aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven, en ben daarna begonnen als Software Engineer bij Schouw Informatisering, een van de grotere automatiseerders in de voedingsmiddelenbranche van de Benelux.

Bij Schouw implementeren we onze eigen maatwerkvariant van Microsoft Dynamics NAV (kort: Navision) bij onze klanten. Ik heb als afstudeeropdracht een planningstool ontwikkeld, waar ik nu nog steeds mee bezig ben. Daarbij werk ik vooral in .NET, en hou me daar dan ook meer mee bezig dan met Navision. En aangezien Dynamics in de toekomst ook richting .NET gaat ben ik ook een beetje bezig met het 'verspreiden' van '.NET kennis' binnen het bedrijf.

Daarnaast maak ik voor de hobby vaak ook nog wat kleine tooltjes, voor dingen/problemen die ik zelf tegenkom. De meeste van die tooltjes halen het internet niet, en de rest publiceer ik op devvert.nl.


Tenslotte ben ik ook nog actief binnen een LAN-Party vereniging Meldersnet, waar ik naast het organiseren van de LAN's, met name bezig ben met de eigen webapplicatie voor het beheren van onze LAN's. En sinds kort komt daar nog het maken van een jongerensite voor onze gemeente bij.

Oh ja, en mensen die denken dat ik dus de hele dag achter een computer zit... dat klopt redelijk... Ik ben echter ook nog leider bij Jong Nederland (soort Scouting), en in het weekend ben ik lichtoperator (en doe daarbij zelf ook het ontwerpen in hangen) bij een redelijk groot PA-bedrijf.

Op dit blog ben ik dus van plan af en toe wat problemen en oplossingen te posten die ik tegen ben gekomen, alsook handige en leuke tools/links met jullie te delen.
(En ik moet dus ook nog een keer een mooie header in elkaar flansen)